Inloggen

Koffieconcert met CGMV senioren

 

Twee vrienden voeren samen de Vier Jaargetijden van Vivaldi uit op viool en piano. Ga je mee?

 

CGMV senioren gaat op dinsdag 30 april 2024 naar een koffieconcert van Wouter Harbers (piano) en Robert Cekov (viool) in de Loolaankerk te Apeldoorn.

 

De akoestiek van de Loolaankerk is prachtig, de muziek van Vivaldi is een klassieker, de muzikanten zijn topmusici en dit alles is voorzien van een pakkende toelichting. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi concert.

 

Datum: dinsdag 30 april 2024
Tijd: 10.00-11.30 uur
Locatie: Grote Kerk, Loolaan 16, 7315 AB in Apeldoorn

 

Muziek verbindt
Artistiek leider en pianist Wouter Harbers weet als geen ander een gezellige, spontane sfeer te creëren. Maar de koffieconcerten zijn meer dan muziek alleen. Er ontstaan ook nieuwe vriendschappen. Stichting koffieconcerten probeert de samenhang te bevorderen en de eenzaamheid onder senioren te bestrijden. 

 

De vier jaargetijden

De vier jaargetijden is een muziekstuk gecomponeerd door Antonio Vivaldi in 1723. Het is niet alleen zijn bekendste werk, maar het behoort ook tot één van de populairste werken uit de klassieke muziek. Het concert bestaat uit vier delen en in elk deel staat één seizoen centraal. Het is een tijdloos verhaal over de natuur en de seizoenen. In de muziek hoor je verschillende natuurgeluiden, maar ook speciale seizoenskenmerken zoals de hitte van de zomer en de vrieskou van de winter.

 

Programma

10.00 uur – ontmoeting met koffie
10.30 uur – concert
11.30 uur – einde concert

 

Kosten
De entree is gratis, na afloop van het koffieconcert is er een collecte (contant). Om dit mooie initiatief te steunen doet CGMV een digitale donatie voor elke deelnemer.

 

Ben je geen lid en wil je toch deelnemen? Of wil je samen komen met iemand die geen lid is? Introducés zijn ook van harte welkom. Ook voor introducés is deelname aan dit koffieconcert gratis. Maximaal 1 introducé per lid.

 

CGMV senioren
CGMV senioren is een actief netwerk van leden die of met pensioen zijn of die nog (parttime) werkzaam zijn in een (on)betaalde baan, bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of mantelzorg. We willen elkaar toerusten vanuit een christelijke visie op werk, inkomen en ouder worden.

 

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 22 april 2024 via info@cgmv.nl