Inloggen

Workshop AI in bedrijf

 

Ben je ondernemer of zzp’er en wil je meer weten over AI? Kom dan naar onze informatieve bijeenkomst over dit boeiende onderwerp.

 

Ruben Hadders is marketeer bij CGMV en werkt al bijna dagelijks met AI. Op 24 april bespreekt hij uitgebreid de inzet van AI in je eigen organisatie. Hij benoemt dan de mogelijkheden, maar ook de risico’s. En je gaat ook zelf met AI aan de slag. Neem je laptop of tablet hiervoor mee.

Ruben heeft veel ervaring met het adviseren van bedrijven over marketing. Ook daarover kun je je vragen stellen. Wij starten om 13.00 uur en sluiten de bijeenkomst af met een hapje en drankje rond 17.00 uur. 

 

Datum: woensdag 24 april 2024
Tijd: 13.00-17.00 uur  
Locatie: CGMV, Hanzelaan 344, 8017 JL in Zwolle

 

2024
In 2024 organiseren we verschillende bijeenkomsten voor leden van CGMV zakelijk. We hebben een gevarieerd aanbod met diverse informatieve avonden, lezingen en natuurlijk onze Landelijke Netwerk Dag.

Wil je meer weten over CGMV zakelijk of over het programma? Neem dan contact op met Jan Toering, relatiemanager CGMV zakelijk. Hij vertelt je graag meer.

 

Kosten
Deelname aan netwerkbijeenkomsten is gratis voor leden van CGMV zakelijk. Ook introducés zijn van harte welkom! Een eerste kennismaking met ons zakelijk netwerk is gratis. Wil je vaker deelnemen aan de netwerkbijeenkomsten, maar geen lid worden? Ook dat is mogelijk. Wij rekenen dan een eigen bijdrage van € 30,- per bijeenkomst.

 

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 22 april 2024 via info@cgmv.nl