Inloggen

Themasessie ‘Je bent meer dan je werk’

 

Werkloosheid is meer dan ‘geen baan hebben’. Je loopt kans dat je aan jezelf gaat twijfelen en misschien heeft ook je gezin er last van. Heb je geen werk (meer), dan is het goed om hier met anderen over te praten. Want dat je niet werkt, wil nog niet zeggen dat je niet meer kunt of wilt meedoen.

 

Woensdag 12 juni 2024 is de volgende themasessie ‘Je bent meer dan je werk’ bij CGMV. Tijdens deze ochtend gaan we met elkaar in gesprek over geen werk hebben. Het is een ochtend om even bij te tanken en te praten met anderen in een vergelijkbare situatie. Een moment om nieuwe energie en ideeën op te doen.

 

Voor wie is deze themasessie?
Iedereen die geen betaald werk (meer) heeft, is welkom. Je hoeft geen lid van CGMV te zijn.

 

Wat is de meerwaarde van deze themasessie?
Je gaat naar huis met nieuwe inzichten over je leven zonder werk. Je hebt nieuwe moed opgebouwd om ertegenaan te gaan en je hebt een visie ontwikkeld waarbij ook het leven buiten je werk een rol speelt. Je herkent zorgen en dilemma’s die er nu eenmaal bij horen, maar hebt ook meer focus op mogelijkheden in je leven.

 

“Fijn om hier met anderen over te praten in een veilige omgeving. Door ervaringen uit te wisselen kom je er achter dat anderen gelijke ervaringen hebben gehad. Ook de christelijke opvattingen worden goed belicht.” (reactie van één van de deelnemers)

 

Datum: woensdag 12 juni 2024
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: CGMV vakorganisatie, Hanzelaan 344, 8017 JL in Zwolle

 

Kosten
CGMV biedt je deze themasessie gratis ter kennismaking aan.

 

Gespreksleider
Tineke Folkers is juridisch adviseur bij CGMV en gaat deze ochtend met de deelnemers in gesprek over werk en identiteit.

 

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk tot één week voorafgaande aan de themasessie via info@cgmv.nl. Per themasessie kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen.