Inloggen

Arbeidsovereenkomst

 

Nieuwe baan gevonden of vast contract gekregen? Gefeliciteerd! Onze tip: laat je arbeidsovereenkomst even controleren als die binnen is. Gewoon voor de zekerheid. Door iemand met juridische kennis die alle kleine lettertjes voor je doorneemt.

Check arbeidsovereenkomst

 

Bij een nieuwe arbeidsovereenkomst is het verstandig om die altijd te laten nakijken. Je overeenkomst laten controleren betekent niet dat jij je werkgever niet vertrouwt. Ook een werkgever of hr-medewerker kan iets over het hoofd zien of niet op de hoogte zijn van een verandering. Onze juridisch adviseurs bekijken of de inhoud – zoals een concurrentiebeding of proeftijd – wettelijk is toegestaan. En of er geen belangrijke zaken missen, zoals een reiskostenvergoeding. 

Je overeenkomst door ons laten controleren werkt simpel. Je stuurt je arbeidscontract online op via ons digitale systeem en krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van ons.

5 voordelen

 

  • Je overeenkomst wordt gecontroleerd op volledigheid en juridische juistheid

  • Je krijgt uitleg van wat er eigenlijk in je contract staat – dat is zeker handig bij een oproep- of nul-urencontract

  • Je krijgt tips voor je arbeidsvoorwaardengesprek

  • Je gaat met vertrouwen je nieuwe baan in en weet dat je niet voor verrassingen komt te staan

  • Je ontvangt onze toelichting zowel telefonisch als via onze beveiligde online systeem

     

Check mijn arbeidsovereenkomst

 

 

Val je vanaf nu onder een andere cao? Geef je e-mailadres door, dan houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en veranderingen die voor jou relevant zijn.